Zandvoort aan Zee “Zin in Zandvoort!”

Zandvoort aan Zee “Zin in Zandvoort!”

Bekijk hier de agenda 2015 met alle belangrijke activiteiten in Zandvoort en natuurlijk informatie over de schitterende omgeving!!

Meer informatie; (extra foto’s)

Meer dan strand alleen !….natuurlijk zien we u graag bij STRAND 21, maar begrijpen ook dat niet altijd alle weersomstandigheden ideaal zijn om de gehele dag bij ons te vertoeven. Wel is het natuurlijk altijd fijn om bij ons de dag te beginnen met koffie-thee met appelgebak en/of de dag af te sluiten met een heerlijk gerecht van onze uitgebreide dinerkaart.

Zwemmen, bowlen & Dierenboederij bij Center Parcs

Zwemmen, bowlen & Dierenboederij bij Center Parcs

Ontdek een uniek subtropisch waterparadijs op een paar minuten loopafstand van STRAND 21. Hier kunt u urenlang genieten van glijbanen, wildwaterbanen en een golfslagbad om ook bij slechter weer te oefenen in de golven van de zee!!

Breng na uw bezoek aan het subtropisch zwembad ook nog even een bezoekje aan de dieren van de kinderboederij, waar de kinderen nog even de konijnen, biggen en geiten kunnen aaien of boek een bowlingbaan.

U kunt al deze (gratis) faciliteiten boeken bij de receptie…ook als dagje uit!!

Voor meer informatie www.centerparcs.nl/Zandvoort

Circuit Park Zandvoort

Circuit Park Zandvoort

Na de opening van het circuit in 1948 werd er op de duinenpiste meerdere malen een Formule 1 Grand Prix georganiseerd en al organiseert Zandvoort geen Formule 1 evenement meer, zijn er voor de liefhebbers uit binnen en buitenland genoeg mooie race evenementen en natuurlijk momenten te beleven. STRAND 21 ligt op 5 minuten loopafstand van het Circuit Park

Voor meer informatie en/of agenda www.circuit-zandvoort.nl

Kennemer Golf & Country Club

Kennemer Golf & Country Club anno 1910

Opgericht in 1910 is de golfbaan een van de oudste in Nederland en ligt de baan pal achter zee in een glooiend duinlandschap. De Kennemer Golf & Country Club is host van het drukbezochte Golf European Tour KLM Open.

Voor meer informatie en/of agenda www.kennemergolf.nl

Open Golf Zandvoort

Open Golf Zandvoort

De enige publiek toegankelijke duinbaan in Nederland. U kunt hier terecht bij de 9 holes baan aangelegd in de oude Zandvoortse duinen.

Voor meer informatie en/of agenda www.opengolfzandvoort.nl